DEEDSCENEN

Café Deed erbjuder Örebros mysigaste scen! Här uppträder ett 50-tal akter varje år. Alltifrån etablerade band till scendebutanter. På Deedscenen finns möjlighet att genomföra konserter, läsa poesi eller varför inte arrangera en talk show? Har ni ett musikprojekt i skolan? Vill du testa dina egna låtar eller dikter inför publik? Eller har ni ett band och önskar fler speltillfällen i en avslappnad intim cafémiljö? Då är Deedscenen helt rätt. Vi riktar oss framför allt till unga band/artister i Örebro-trakten. Men även mer långväga intressenter är välkomna att höra av sig.

FRIDAY NIGHT LIVE UNPLUGGED
En fredagkväll i månaden samlar vi några fina akter under namnet Friday Night Live Unplugged. En helkväll med avskalad och nära livemusik! Vill du spela? Hör av dig!

ÖPPEN SCEN
En lördagkväll i månaden är scenen öppen för alla som vill spela och sjunga, läsa poesi, köra stand-up eller bara jamma med nya eller gamla vänner. Det finns gitarrer, elpiano, bas och cajun (trumlåda) till ditt förfogande. Det är bara att dyka upp!

DJ PÅ DEED
Har du tröttnat på dålig cafémusik? är du DJ? eller har du helt enkelt begåvats med en stor dos musikalisk passion och älskar att göra schyssta spellistor? Bli kvällens DJ och spela den musik du själv gillar! Deed har DJ-utrustning för den som önskar. För frågor och bokning, hör av dig till marcus[at]cafedeed.se, eller prata med oss i caféet.

Deedscenen är väldigt mysig, och ganska liten, bara 1,6x2,4 meter. Vi har ett litet PA bestående av två BOSE L1-system och ett sexkanalers mixerbord, mickar, instrumentkablar, ett elpiano, två gitarr- och en basförstärkare, ett par akustiska gitarrer och en cajun (trumlåda) som man gärna får låna. En grundidé på Café Deed är att vi tillhandahåller scen och ljudanläggning och att du som kommer och spelar hos oss riggar och sköter det mesta själv här på plats. Vår cafépersonal har varierande kunskaper när det gäller ljudteknik och det är ofta en hel del att göra i caféet. Men om du känner dig osäker på det området så ser vi förstås till att du får hjälp med detta. På våra Friday Night LIve Unplugged-kvällar finns dock alltid ljudtekniker på plats.